اخبار اسلایدی
ابراز رضایت رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از روند درمان دانش آموزان حادثه دیده

دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز 18 بهمن 1396 به همراه انصاری، رییس خانه مشارکت استان به صورت سرزده در مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی حضور یافت و ضمن عیادت از دانش آموزان مصدوم تصادف دو روز گذشته، از روند بهبودی درمان آنان ابراز رضایت کرد.

دکتر مهرام، ضمن تقدیر و تشکر از تیم درمانی دانش آموزان حادثه دیده، گفت: خوشبختانه مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی، مجهز به بهترین آی سی یو در منطقه است و با حضور پزشکان حاذق و همچنین به روز بودن تجهیزات در این مرکز، شاهد ارائه بهترین خدمات هستیم.

محسن ادهمی، مدیر مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی نیز ضمن تشریح آخرین روند درمان دانش آموزان عنوان کرد: دو دانش آموز 18 ساله که که دو خواهر دوقلو هستند، در حال حاضر در هوشیاری کامل به سر می برند و از ناحیه شکمی مورد جراحی قرار گرفتند. وی ادامه داد که راننده 20 ساله هم با اقدامات تیم درمان، تحت معالجه است.