اخبار اسلایدی
واحدهای دارای رتبه اول در ارزیابی عملکرد سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی قزوین معرفی شدند

در بین واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین؛ معاونت بهداشتی، مراکز آموزشی - درمانی شهیدرجایی و 22 بهمن، شبکه بهداشت - درمان شهرستان آبیک و دانشکده دندانپزشکی، موفق به کسب رتبه‌های اول در ارزیابی عملکرد سال 1395 شدند.

دکتر مهدی یوسفی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این رابطه با بیان اینکه اميد است در امر خدمت‌رساني به مردم و ارتقای شاخص‌هاي عمومي، همچنان شاهد تداوم موفقيت واحدهای دانشگاه باشیم، گفت: با عنایت به اتمام فرآیند ارزیابی عملکرد سال 95 واحدهای دانشگاه، نتایج مربوطه برای بهره‌برداری، رفع نقايص، شناسایی نقاط قوّت، ضعف و دقت و صحت در ارائه مدارك، به واحدها ارسال شد.

به گفته معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ارزيابي عملكرد دستگاه‌هاي اجرايي با هدف ارایه بازخورد و مشخص شدن ميزان موفقيت آنها در تحقق اهداف استراتژیک و معيارهاي تعيين شده و همچنین بسترسازي برای تحول اداري و بهبود مستمر فعاليت‌ها از اهميتي انكارناپذير برخوردار است.

دکتر یوسفی تأکید کرد انتظار مي‌رود همانند سال 95 برای كسب امتياز بالاتر در ارزيابي سال 96 شاهد تلاش بيشتر واحدهای دانشگاه باشیم.