دعوت دانشگاه علوم پزشکی قزوین از مردم برای شرکت در حماسه راهپیمایی 22 بهمن

1398/11/22 سه‌شنبه

در آستانه چهل و یکمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و خلق حماسه همیشگی راهپیمایی 22 بهمن، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین با صدور بیانیه ای ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و طلیعه سالروز پیروزی و استقرار نظام اسلامی از مردم خداجو برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است : گام دوم انقلاب با رهبری مدبرانه رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای در حالی آغاز می شود که ایران اسلامی در رگ های زنده و پویای خود، خون تازه سردار سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی را دارد و همزمان با چهلمین روز عروج عاشقانه آن جانباز دفاع مقدس و فرمانده امنیت بخش منطقه، چهل و یکمین سال پیروزی خود را جشن می گیرد.

22 بهمن امسال، میدان بروز و ظهور اقتدار جمهوری اسلامی پس از سیلی محکم به صورت استکبار جهانی است و حضور یکپارچه امت خداجو در سراسر کشور عزیزمان و به ویژه مردم خوب استان قزوین در این راهپیمایی بار دیگر، مقاومت همیشگی در برابر زیاده خواهی های سلطه جویان را یادآوری می کند و امید دشمنان برای صدمه زدن به انقلاب و عزم پولادین مردم ولایت مدار را ناامید می کند.

ما دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین، با پیروی آگاهانه از ولایت فقیه و زعامت دلسوزانه رهبر فرزانه انقلاب، حضرت آیت‎ا... خامنه‎ای مد‎ظله‎العالی، تا ظهور دولت کریمه حضرت ولی‎عصر(عج)، ضمن تجدید عهد با آرمان‎های بزرگ حضرت امام خمینی(ره) و شهدای گرانقدر عرصه‎های مختلف انقلاب اسلامی و حمایت از دولت خدمتگزار، انزجار و نفرت خود را از امریکای جنایتکار اعلام می داریم و با محکومیت اقدام ناجوانمردانه در ترور سردار سپاه اسلام، از مردم خوب استان و شهرستان قزوین برای شرکت در راهپیمایی روز 22 بهمن، دعوت می کنیم.